• Over Mediahuis

Open huis, plek voor jou

Jouw plek om te groeien

Wij geven zuurstof aan ideeën

​​Wij hebben decennialange ervaring en diepgaande kennis van publiek en medialandschap. Vandaag zijn we één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Maar denk niet dat wij denken dat we alles weten. Vooroplopen vergt vooral goed luisteren. Constant in beweging zijn en nieuwsgierig blijven. Elke dag leren. Duurzame relaties opbouwen met onze mensen, leveranciers en partners. Om zo een visie te ontwikkelen die morgen ver overstijgt. Alleen zo kunnen we dag in dag uit miljoenen mensen blijven bereiken. Landelijk, online of regionaal. Met merken als de Telegraaf, Autosport, Metro, Privé en VROUW. Regionale dagbladen als de IJmuider Courant en het Haarlems Dagblad. Of met digitale titels als NSMBL, Dumpert, Relatieplanet en Beautify. Zo schrijven we elke dag onze verhalen. Journalistiek, commercieel of activerend. En zo willen we de hoofden en harten van onze lezer blijven veroveren.

​​Open huis, plek voor jou
​​Wij hebben een onstopbare wil om te slagen. Beter gezegd, om elkaar te laten slagen. Die onstilbare honger vereist de beste en meest ambitieuze mensen. Natuurlijk, we nemen je straks misschien aan als ervaren mediaprofessional of kersvers talent. Maar dat betekent niet dat wij eenzijdig gaan uitleggen hoe alles in elkaar steekt. We luisteren net zo graag naar jouw ideeën en inzichten. Of je hier nu 10 dagen of 10 jaar werkt. Lekker belangrijk. Hier geen starre, bureaucratische lijnen, maar een open huis waar iedereen bij elkaar naar binnen mag lopen. Eigen initiatief kan nemen, zodat we samen ons verhaal kunnen schrijven.

​​Verhalen die we elke dag willen aanscherpen met het uitbreiden van onze toolbox. Dat doen we onder andere met onze eigen Mediahuis Academie, verschillende ontwikkel- en talentprogamma’s en inspiratiereizen naar collega-mediabedrijven in het buitenland. Zo willen samen elke dag groeien in wat we doen. En straks misschien wel met jou.

​​Onze contactgevens:

Mediahuis Nederland B.V. 
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
088-8247721
recruitment@mediahuis.nl

Een stage in de media met perspectief?

Een stage in de media met perspectief?

Volg je een studie op hbo- of wo-niveau en zoek je een te gekke stage of afstudeeropdracht bij een mediabedrijf, gecombineerd met een eventuele kans op werk?

Bekijk onze stages