• Ons Sollicitatieproces

Ons Sollicitatieproces

Gezichten om te onthouden

Werken bij Mediahuis is werken met mensenDaarom maken we graag onze eerste ontmoeting al persoonlijk. Dit zijn Bo, Roy en Jettede eerste personen die je ontmoet binnen onze organisatie. Zij staan klaar om jou te verwelkomen, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens je sollicitatieproces. Zo ga je goed van start in je nieuwe droombaan.

Jouw sollicitatie

Het proces begint natuurlijk met jouw sollicitatie. Heb je een leuke vacature gezien? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief. Een portfolio kan voor sommige functies ook handig zijn. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en laten je binnen twee weken weten of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek. Als het even kan, doen we dit sneller, maar we vinden het belangrijk elke sollicitatie zorgvuldig en met aandacht te behandelen.

Jouw sollicitatie

De kennismaking

Ons HR-team heeft je telefonisch uitgenodigd voor een eerste (online) gesprekOok als je niet binnen de eerste selectie valt, ontvang je bericht van ons. In het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen, bespreken we jouw competenties en je eerdere werkervaringen. Omdat de mediawereld elke dag verandert, vinden we het belangrijk dat je flexibel bent en kunt inspelen op de actualiteitIn dit gesprek is er natuurlijk ook ruimte voor vragen vanuit jouw kant.

De kennismaking

Het online assessment

Zijn we aan beide kanten enthousiast na het eerste gesprek? Dan ben je door naar de volgende ronde. Hiervoor vragen we je eerst om een online assessment te maken. Dit bestaat uit een persoonlijkheidsmeting en een drijfveren- en intelligentietest. De uitkomsten ontvangen we allebei direct nadat je het assessment hebt afgerond en bespreken we in het tweede gesprek.

Het online assessment

Het tweede gesprek

In dit gesprek gaan we dieper in op de functie, de uitdagingen en het teamWe gaan elkaar nog beter leren kennen. Van tevoren hebben we je gevraagd om een online assessment te maken, waarvan we de uitkomsten in dit gesprek bespreken. We beoordelen of er een match is tussen jouw competenties en wat wij zoeken, maar kijken ook of er een match is tussen jou en Mediahuis.

Het tweede gesprek

Het aanbod

Ben jij de ideale kandidaat om bij ons aan de slag te gaan, dan is het tijd voor een aanbod. We vertellen je alles over de arbeidsvoorwaarden, zoals je salaris, pensioenplan en opleidingsbudget. Ben je tevreden met het aanbod? Dan krijg je toegang tot onze interactieve Onboarding App, waarin je eenvoudig je gegevens deelt met onze HR-afdeling en zelfs je contract digitaal kunt ondertekenen. Welkom bij Mediahuis!

Het aanbod

Kom jij werken bij Mediahuis?

Loop je al flink wat jaren mee in de media- of creatieve wereld of kom je pas net kijken? Ons huis is open voor iedereen. We waarderen talent, initiatief en openheid en stimuleren persoonlijke groei. We hebben aandacht voor diversiteit, inclusie en motiveren een gezonde balans tussen werk en privé. Bekijk de vacatures en reageer op jouw droombaan.

Bekijk alle vacatures

Kom jij werken bij Mediahuis?